Geroosterde gnocchi met pompoen, spruitjes en chorizo
Is het oké als ik weer even iets “herfstigs” deel? Ik heb namelijk zo’n lekker receptje in elkaar geflanst vandaag. Ik heb het over deze
geroosterde gnocchi met pompoen, spruitjes en chorizo. Super easy en relaxed om te maken. De oven doet het meeste werk voor je 😉
Dit heb je nodig: voor 4 personen
500 gram gnocchi (koelvers)
500 gram spuitjes, schoongemaakt en gehalveerd
1 flespompoen in halve maantjes
200 gram pittige chorizo worst in plakjes gesneden
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels ketjap manis
2 theelepels gerookt paprikapoeder
2 theelepels knoflookpoeder
zout en peper naar smaak
En zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 220 gr. C.
De schil van de flespompoen kun je eten, dus laat die er gerust aan zitten.
Leg de halve maantjes pompoen, de gnocchi en de spuitjes op een bakplaat met bakpapier.
Verdeel er de olijfolie, ketjap, het gerookt paprikapoeder, knoflookpoeder en peper en zout overheen.
Hussel goed door elkaar. Steek de plakjes chorizo er tussen en rooster in het midden van de oven voor ongeveer 35-40 minuten of totdat de spruitjes gaar zijn.
that's it!
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties