Gevulde mini paprikaatjes 

Gevulde mini paprikaatjes zijn zó lekker en je kunt er zó veel kanten mee op! 
Ze zijn heerlijk bij de borrel of als bijgerecht. 
Voor dit recept vulde ik ze met kaas en cabanossi.

Je kunt natuurlijk ook geruld (gebakken) gehakt gebruiken of spekjes, of tomaten met mozzarella of gekruide gebakken kipfilet om maar een paar dingen te noemen. 

Het recept voor het focaccia brood op de foto staat trouwens ook online. 

 

Voor deze gevulde paprikaatjes heb je nodig:

1 emmertje mini paprika's gehalveerd in de lengte

Voor de vulling:

4 eetlepels roomkaas

3 eetlepels geraspte kaas

1 theelepel worcestershiresaus

peper naar smaak

Er bovenop:

5 cabanossi's in plakjes 

Extra geraspte kaas om te gratineren.

Optioneel: wat gehakte peterselie om te garneren.

 

En zo maak je het:

verwarm de oven voor op 200 gr. C. 
Meng alle ingrediënten voor de vulling in een kommetje.
Leg de gehalveerde paprikaatjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Vul ze met het kaas mengsel.

Leg de plakjes cabanossi er op en verdeel nog wat geraspte kaas er over. 
Schuif in het midden van de oven voor ongeveer 10-12 minuten. 
Ik vind het fijn als de paprikaatjes nog wat knapperig zijn, dus ik bak ze niet te lang. 

Optioneel strooi je er wat vers gehakte peterselie overheen. 



Smakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.