Boterhammen met rauwe ham 

 

Wil je eens een andere boterham? Probeer dit eens...

Een lekkere volkoren boterham met roomkaas, rauwe ham, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas schilfers. Wie zegt dat een boterham saai is? 

 

Wat heb je nodig:       (per sneetje)

 

1 snee volkoren brood (of brood naar keuze)

Beetje roomkaas

2 plakjes rauwe ham

2 zongedroogde tomaatjes in reepjes

wat schilfers Parmezaanse kaas (zelf schaven graag! Is veel lekkerder en puurder dan de voor-geschaafde uit een zakje)

Fijngehakte peterselie, bieslook of lente ui om het af te maken

 

En zo maak je het: 

Toast het brood heel even zodat het net een beetje knapperig is geworden (ik doe dat in de oven, want ik heb geen broodrooster ☺)

Besmeer het met een dun laagje roomkaas. 

Beleg de boterham met twee plakjes rauwe ham. Ik verwijder altijd het vetrandje...

Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes en verdeel over de boterham. 

Schaaf er wat Parmezaanse kaas overheen. 

Garneer met peterselie, bieslook of lente ui.

 

Smakelijk!  

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.