Tortellini met bruine boter en salie 

Dit is een heerlijk en super eenvoudig gercht. Het is wel nogal calorierijk, dus niet voor iedere dag... maar zo nu en dan genieten mag wel hè?

 

 

De ingrediënten:   Voor 2 personen

300 gram tortellini met ricotta en spinazie (koelvers) 

4 eetlepels goede gezouten boter

16 blaadjes verse salie 

peper

een handje geraspte Parmezaanse kaas 

En zo maak je het:

Bereid de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. 

 

Doe de boter in een grote pan en zet het vuur middelhoog. 

Laat de boter langzaam smelten. Zorg ervoor dat de boter bruin wordt maar laat ze niet verbranden. Desnoods zet je het vuur iets lager. 

Als de boter lichtjes begint te kleuren voeg je de blaadjes salie toe en bak je die kort aan beide kanten tot ze knapperig zijn geworden. 

Schep de blaadjes uit de pan. 

 

Voeg de tortellini toe aan de boter en warm nog heel kort even door. 

Voeg dan de blaadjes salie weer toe en een draai peper uit de molen en de geraspte Parmezaanse kaas en serveer meteen. 

 

 

 Eet smakelijk!