Lotus overnight oats

Wil je jezelf eens trakteren op een overheerlijk ontbijt zonder dat je er veel moeite voor moet doen? Kies dan eens voor deze Lotus overnight oats! 

De naam zegt het natuurlijk al. Je maakt dit de avond van te voren klaar (binnen 5 minuten!) 

In de ochtend hoef je het alleen maar uit de koelkast te pakken en te decoreren met de koekjes! Die zou ik er niet de avond van te voren op leggen, want dan worden ze zacht. 


Dit heb je nodig:   Per persoon

50 gram havermout

1 theelepel chiazaad 

120 ml melk naar keuze

optioneel: 1 eetlepel eiwitpoeder

40 gram Lotus Biscoff spread 

1,5 Lotus koekjes 

 

En zo maak je het: 

Doe de havermout in een bakje. Voeg de melk en het chiazaad (en optioneel het eiwitpoeder) toe er roer even door. 

Dek af en zet voor een uurtje in de koelkast. 

Doe de Lotus spread in een kommetje en smelt deze ongeveer 30 seconden in de magnetron. 

Neem de overnight oats erbij en giet de spread er over. 

Dek opnieuw af en zet voor de nacht in de koelkast. 

De volgende ochtend neem je ze er weer bij.

Verkruimel een half Lotus koekje en verdeel het over de rand van je bakje. Het andere koekje leg je er bovenop ter decoratie. 

Smakelijk!