Chocolade dennenappels 

Easy peasy chocolade dennenappels. 
Ze zien er best indrukwekkend uit hè? Stel je voor dat je ze serveert met een bolletje vanille ijs... Dat zou zomaar een flitsend kerst toetje kunnen zijn, nietwaar?

Toch zet je ze in een handomdraai op tafel.

We gaan namelijk een beetje cheaten. 😉

We nemen namelijk als basis een kant en klare chocolade cake. 
Deze verkruimel je in een kom. 

Daarna maak je kleine kegels van zo'n 5 cm hoogte van de verkruimelde cake. 
Om er voor te zorgen dat de cake goed blijft plakken voeg je een eetlepel roomkaas toe aan de kruimels en roer je dit even goed door. 

Steek de kegels op een stokje zodat je je handen vrij hebt en je de kegels van alle kanten kunt bewerken. 

Steek er nu dakpansgewijs chocolade cornflakes (Kelloggs ChocoPops chocos) in. 
Begin aan de onderkant, rondom en ga zo naar boven. 

Als laatste strooi je er wat poedersuiker overheen en klaar is Kees! 

Smakelijk!