Kruidige omelet met groene asperges

Hoe simpel kan het zijn. 

Bak een omelet, voeg wat groente toe en smullen maar!

Je hoeft echt geen ster in de keuken te zijn om iets lekkers klaar te maken.

 

Wat heb je nodig:       voor 2 personen

olijfolie om te bakken

4 eieren geklutst

peper en zout naar smaak

verse of gedroogde kruiden zoals peterselie, dille, munt etc. 

groene asperges 

 

Zo ga je te werk: 

Verwijder het houterige uiteinde van de asperges. 

Je kunt ervoor kiezen om de asperges te koken, te stomen of te grillen. 

Afhankelijk van de dikte zal koken tussen 3 en 5 min duren. 

Grillen een minuut of vijf. (Als je gaat grillen wrijf dan de asperges in met olijfolie en niet de grillpan. om een grote rookpluim te voorkomen!)

Stomen zal iets langer duren, ik denk een minuut of zes/zeven. 

In de tussentijd kluts je de eieren met de kruiden en peper en zout. 

Doe een klein beetje olijfolie in een braadpan met anti aanbak laag en bak een omelet. 

Proef en breng op smaak met zout en peper. 

 

Smakelijk! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.