Broodje Parmaham en brie met honing-mosterd-dille dressing 

Dit broodje heeft een beetje van alles.

Het zoutige van de Parmaham, het romige van de brie, een zoetje van de honing en wat "tang" van de mosterd.

Tel daar een krakend vers broodje bij op en het water loopt je in de mond. Althans, bij mij toch.... 😋

 

 

Dit heb je nodig: per persoon

Een vers broodje naar keuze

optioneel: boter 

2 plakjes Parmaham

een handje rucola

Een paar plakjes brie

1 theelepel honing

0,5 theelepel mosterd

0,5 theelepel dille (vers of gedroogd)

een paar geroosterde pijnboompitjes 

 

En zo maak je het:

Snij het broodje doormidden. Bestrijk indien gewenst met boter.

Leg de Parmaham er op. Daar bovenop leg je een hoopje rucola.

Verdeel de brie er over.

In een kommetje meng je de mosterd met de honing en de dille.

Rooster een paar pijnboompitjes in een droge pan.

verdeel de dressing en de pijnboompitjes over de broodjes. 

Je lunch is klaar 😊

 

 

Smakelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.