Tortellini pannetje

Dit makkelijke tortellini pannetje zet je in no time op tafel. Het is het ideale comfort food om je weekend mee te beginnen! 

Dit heb je nodig:   Voor 2 personen

250 gram tortellini gedroogd (ik nam kaas vulling)

olijfolie om te bakken

1 kleine ui gesnipperd 

1 teentje knoflook fijngehakt

0,5 theelepel oregano gedroogd

0,5 theelepel basilicum gedroogd

0,5 theelepel tijm gedroogd

peper en zout naar smaak

250 ml kookzuivel ligt (7,5%)

2 grote handen vol verse spinazie

2 handen vol cherrytomaatjes gehalveerd 

 

En zo maak je het:

Zet een braadpan met water op het voor.

Als het water kookt voeg je de tortellini toe en kook je die tien minuten. 
Giet af en zet even aan de kant. 
Voeg een klein scheutje olijfolie toe aan dezelfde pan. 
Fruit de ui, voeg de knoflook toe en bak een halve minuut mee. Voeg de specerijen toe en bak even mee. 
Blus af met de kookzuivel en breng opnieuw aan de kook. 
Neem de tortellini er weer bij en doe terug in de pan. 
Breng aan de kook. Zodra deze kookt voeg je de spinazie en de tomaatjes toe. 
Laat een minuutje of zo slinken.
Breng op smaak met peper en zout en serveer meteen. 

Smakelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.