Homemade Raffaello

Deze Raffaello's zijn super easy om te maken en ze bestaan uit maar 3 ingrediënten!

Yep! 3!

 

Dit heb je nodig:

170 gram geraspte kokos + extra voor de buitenkant

200 gram gezoete gecondenseerde melk.

15-20 stuks amandelen 

 

En hoe maak je dat? 

Heel simpel:

Meng de gecondenseerde melk met 170 gram geraspte kokos. Laat een minuut of vijf intrekken. Als je "beslag" te nat is voeg je nog wat extra kokos toe.

De overige geraspte kokos doe je in een diep bord. 

Rol balletjes van het "beslag" ter grootte van een walnoot. Druk het balletje in met een vinger en stop een amandel in het kuiltje. Vouw het weer dicht en rol opnieuw tot een balletje. 
Het "beslag" plak nogal, maar dat is de bedoeling. 
Rol nu het balletje door de overige geraspte kokos. 

Je hebt nu je eigen Raffaello gemaakt! 😊

Zet ze minimaal een uurtje in de koelkast om wat op te stijven. 

 

Smakelijk!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.