Lauwwarme salade met veldsla, halloumi en airfryer gnocchi

Soms levert het opruimen van je koelkast de lekkerste recepten op. Dat is ook hier het geval 😋
Deze lekkere salade van restjes kwam heel goed uit de bus!

 

Dit heb je nodig:   Voor 2 personen

1 zakje veldsla gewassen

1 flinke hand vol erwten (diepvries)

8 plakjes halloumi 

200 gram gnocchi (koelers)

1 snufje paprikapoeder

1 snufje uienpoeder

1 snufje knoflookpoeder 

olijfolie om te bakken 

Extra vergine Olijfolie en citroensap

 

En zo maak je het:

Doe de bevroren erwten in een kommetje, giet er kokend water uit de waterkoker overheen en laat een minuut of tien staan. Giet daarna af. 

Verwarm de airfryer 3 minuten voor.

Doe de gnocchi in een kommetje en voeg een scheutje olijfolie, het paprikapoeder, knoflook- en uienpoeder toe.

Meng even door elkaar. 

Doe ze vervolgens in de airfryer en bak ongeveer 8-10 minuten op 200 graden totdat de gnocchi goudbruin en krokant is geworden.

In de tussentijd bak je de halloumi in een pannetje met een klein beetje olijfolie. 

Verdeel de veldsla over de borden. Sprenkel er wat extra vergine olijfolie en wat citroensap overheen.

Verdeel de gebakken halloumi, de erwten en de gnocchi er over. 

Serveer meteen.

 

Smakelijk! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.