Schupfnudeln met broccoli en kaas uit de oven

Dit is echt comfort food! 
Schupfnudeln met broccoli en kaas uit de oven. 
😋😋

Dankzij de koelverse Schupfnudeln staat het ook nog eens in no time in de oven en heb je er geen omkijken meer naar. 

Dit heb je nodig:   Voor 4 personen

olijfolie om te bakken

2 pakjes koelverse Schupfnudeln

1 broccoli in roosjes

1 pakje kalkoenbacon blokjes 

200 ml kookzuivel 7% (Jumbo)

125 gram geraspte kaas naar keuze

Versgemalen peper 

 

En zo maak je het:

 

Verwarm de oven voor op 200gr. C.

Kook of stoom de broccoli in een klein laagje water voor ongeveer 3 minuten. Giet af en zet even aan de kant.

Doe een klein scheutje olijfolie in een grote braadpan en bak de kalkoenbacon blokjes even aan.

Voeg de Schupfnudeln toe aan de bacon en bak even mee zodat ze een lekker bruin kostje krijgen.

Meng in een maatbeker de kookzuivel met het grootste gedeelte van de geraspte kaas. 
Voeg hier was versgemalen peper aan toe. 

Doe de broccoli bij de Schupfnudeln en de bacon en roer goed om. 
Voeg de kookzuivel met de kaas toe en roer opnieuw goed door. 

Vet een ovenschaal in met een klein beetje olijfolie.

Giet alles over in de ovenschaal.

Verdeel de achtergehouden geraspte kaas er over en schuif in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten.

Ik serveer er graag een groene salade bij met alleen wat olijfolie en citroensap er overheen. 
Dat frisje erbij brengt wat meer balans in het gerecht. 

 

Smakelijk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.