Gebakken gnocchi met spinazie 

Gebakken gnocchi, snel, makkelijk en overheerlijk in combinatie met spinazie en tomatensaus.

 

Dit heb je nodig:    Voor 2 personen

1 klontje boter 

1 pakje gnocchi (koelers)

1 ui gesnipperd

1 pakje (Heinz) Tomato Fritto 

1 theelepel oregano gedroogd 

peper en zout naar smaak 

2 grote handen vol verse spinazie

1 bakje mozzarella bolletjes 

 

En zo maak je het:

doe het klontje boter in een pan en smelt het op middelhoog vuur.

Voeg de gesnipperde ui toe en bak even aan.

Voeg de gnocchi toe en bak mee totdat ze een beetje bruin beginnen te kleuren.

Voeg de Tomato Fritto toe en de oregano en ook wat peper en zout.

Laat een paar minuutjes sudderen op een laag vuurtje.

Voeg als laatste de spinazie en de bolletjes mozzarella toe. Zet het vuur op het laagst en leg een deksel op de pan totdat de spinazie geslonken is en de mozzarella gesmolten. Dat duurt maar een minuut of twee.

Lekker met een simpele groene salade.

 

Smakelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.