Flatbread met mascarpone, prosciutto en gepofte rode druiven.

 

Flatbread met mascarpone, prosciutto en gepofte rode druiven, afgemaakt met grof gehakte pistachenoten. 
Voor als je eens iets anders voor de lunch wilt 😊

Lekker hoor! Maak jij het ook? 

Dit heb je nodig:    Voor 1 persoon

1 flatbread om af te bakken 

1 hand vol rode druiven

1 scheutje olijfolie

peper en zout 

1 theelepel honing

2 eetlepels mascarpone

2 plakjes Prosciutto di Parma 

1 handje pistachenoten grof gehakt 

optioneel een paar blaadjes basilicum 

 

En zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200gr. C. 

Leg de druiven in een klein ovenschaaltje. Verdeel er een klein scheutje olijfolie over en wat peper en zout en een theelepel honing. Zet in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten. 
Roer tussentijds een keer door. 

Leg de laatste paar minuten het flatbread erbij in de oven. 

Vervolgens hoef je alleen nog maar alles over je flatbread te verdelen en je kunt aan tafel!

Vergeet niet om ook wat van het sap van de druiven er over te verdelen 😋😋

Smakelijk! 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.